Hodnotit Neoserv.si

Prosjek Ocjena: 4.7 / 3

Neoserv.si koda za popust

Neoserv.si Popusti Zadnje ažuriranje: 22/10/2019
50%

KOD

Koda za Popust: 50 % pri prvem letu gostovanja.

Ponudi: Kod za Popust
Iznos: 50%
Vrijedi do: 31 12 2019
50%

KOD

Privarčujte 50 % pri prvem letu gostovanja.

Ponudi: Kod za Popust
Iznos: 50%
Vrijedi do: 31 12 2019

Istekli vaučeri za popust Neoserv.si

50%

PROMOCIJA

Privarčujte 50 % pri prvem letu gostovanja.

Uvjeti Odredbe
Iznos: 50%
Vrijedi do: Kupon je istekao.

Po ugodnih cenah, vam nudijo najvišjo kvaliteto. Na trgu delujejo že 14 let in pozitivna pohvale se kar vrstijo. Njihova podpora je 24 urna, odzivnost hitra, pomoč pa kvalitetna. Nalaganje strani pri klasičnem gostovanju se zgodi v 1,75s, s SSD pa kar v 0,5s.

Na voljo imajo več kot 400 domenskih končnic, cene le teh pa se gibljejo med 6,99 eur in 18,30 eur. Njihova nadzorna cPanel plošča je daleč najbolj preprosta in inovativna, z vsemi pripomočki in kar je najboljše - je v slovenskem jeziku. Preko nje namestite spletno stran, trgovino ali forum v zgolj 30ih sekundah. V njej imate možnost aktivirati 300 prednaloženih aplikacij, s katerimi lahko popestrite svojo spletno stran. Uporabljajo SSD diskovna polja s katerimi merijo 2 in 5 kratno izboljšavo hitrosti vaših spletnih strani.

Za gostovanje so oblikovali 4 ugodne pakete, ki se gibljejo med 24,28 eur in 119,90 eur na leto. Seveda, želijo strankam ugodno cenovno rešitev zato so jim vedno pripravljeni pristopiti s popusti. V pakete so vključeni cPanel nadzorna plošča, darilni kupon za Google AdWords, Anti spam zaščita, Neoserv zaščita, e-poštni predali, spletni promet, strežniki v Sloveniji, ter Top Dell strežniki. Paketi se med seboj seveda razlikujejo po ceni, prostoru in še nekaterih drugih detajlih.

Uporabljajo ene izmed najhitrejših strežnikov v sloveniji in na svetu.Na spletni strani vam nudijo nasvete glede varnosti, postavitvi spletnih strani, trike in druge stvari.Selitev od starega ponudnika uredijo sami in to brezplačno. SSL cerifikati varujejo povezavo med vašo spletno stranjo in vašimi obiskovalci, izbirate lahko med domenskim, poslovnim in razširjenim certifikatom.

Copyright © Kodzapopust.com - https://www.kodzapopust.com/ - All Rights Reserved