Kod za popust gume.com.hr

1 Kuponi i promocije po gume.com.hr

Hodnotit gume.com.hr

Prosjek Ocjena: 4.9 / 17

Mega Ovjeren Promocija

Besplatna dostava with više od 100 partnerskih servisa

Detalji
Iznos: Mega

Istekli kodovi za popust

5% Ovjeren Kupon

Kod za popust -5% na gume.com.hr

Detalji
Informacije: 5%

Popis kupona i promocija za gume.com.hr

Popust Opis Zadnja provjera
Mega Besplatna dostava with više od 100 partnerskih servisa 16/01/2021

Gume.com.hr online je trgovina gumama dioničkog društva Delticom. Delticom djeluje još od 1999. kao celetrgovac gumama i aktivan je u preko 80 online trgovina u 30 država (Europa, SAD, Kanada, Japan i Rusija), te ativno trguje s privatnim i poslovnim kupcima pružajuć uvijek najpovoljnije tržišne okolnosti. Delticom pruža široki asortiman guma: gume za automobile, motocikle, kamione ili autobuse, odgovarajuće felge, kompleti kotača (guma+felga), naročiti rezervni dijelovi i pribor za automobile, te motorno ulje i akumulatori. Dostavlja se jednom od servisnih partnera s kojom Delticom surađuje, od kojih mnogi nude djelomično direktnu dostavu na adresu koju ste naveli.

U potrazi ste za novim gumama za vašeg limenog ljubimca? Nema problema! www.gume.com.hr je tu da vam na brz i jednostavan način u tome pomogne. Nudi široki asortiman guma za svako vozilo, svake marke, svih veličina i namjene. Proizvodi su sustavno sortirani, tako da vam je omogućena pretraga po veličini guma ili po podacima vozila. Obje pretrage daju zadivljujuće rezultate i brzo ćete pronaći upravo ono što tražite po najpovoljnijim cijenama bez da napuštate udobnost svog doma.

Sama kupovina je vrlo jednostavno koncipirana. Pronađete model gume koji vas zanima ili jednostavno potražite ono što vašem limenom ljubimcu najviše odgovara, dodate u košaricu, ispunite podatke koji su potrebni za dostavu, te pristupite samom plaćanju koje je moguće izvršiti paypalom, nekom od kreditnih kartica ili uplatom na bankovni račun. I to je sve! Gume će vam u najkraćem mogućem roku biti dostavljene i napokon ćete moći iznenaditi svog limenog prijatelja novim poklonima!

Kuponi koje vam ovdje nudimo mogu vam biti od velike koristi. Iako gume.com.hr nudi najpovoljnije cijene, nama uvijek odgovara kada je nešto još jeftinije i samim time nam je privlačnije. Popusti koje ovdje možete ostvariti stvarno mogu olakšati vašem novčaniku, pogotovo kada je u pitanju kupnja guma za vašeg ljubimca, stoga je čekajte, iskoristite ovu idealnu priliku u sebi i svom omiljenom limenom ljubimcu pružite najbolje po najpovoljnijoj cijeni!

Copyright © Promocodex International Srl - https://www.kodzapopust.com - Sva prava pridržana.